Termeni și Condiții

Introducere
Termenii și Condițiile de mai jos împreună cu orice alte documente la care se face referire aici, stabilesc termenii de utilizare în baza cărora puteți utiliza website-ul https://astroapex.ro. Faptul că utilizezi site-ul presupune că ai înțeles acești Termeni și Condiții și că ești de acord cu ei. Dacă nu ești de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții, trebuie să te oprești imediat din utilizarea site-ului https://astroapex.ro.

Definiție
În acești Termeni și condiții, în afara cazului în care contextul cere altfel, urmatoarele expresii au următoarele semnificații:

‘Site-ul’- reprezintă website-ul https://astroapex.ro (numit uneori simplu: astroapex.ro)

‘Conținut’- înseamnă orice text, imagine, fișier audio, video, script-uri, coduri, software, baze de date și orice altă formă de informații care poate fi stocată pe un computer care apare pe sau face parte din site-ul meu; și

‘Eu / mie / mine / al meu/ administrator’- face referire la Radu Timiș, cetățean român cu domiciliul în Marea Britanie, proprietarul și administratorul acestui site.

Acces la site
Accesul la Site este gratuit și este permis persoanelor peste 18 ani.

Ca administrator, pot modifica, suspenda sau întrerupe Site-ul (sau orice parte a acestuia) în orice moment și fără notificare. Nu voi fi răspunzător în niciun fel dacă Site-ul (sau orice parte din acesta) nu este disponibil(ă) în niciun moment și pentru orice perioadă. Dacă totuși, anterior modificării stării site-ului, ai achiziționat servicii pentru care accesul se realizează numai prin intermediul website-ului, ai dreptul să soliciți reluarea accesului la acele servicii. În acest caz, durata de acces la serviciile achiziționate de tine va fi prelungită cu durata de timp în care accesul a fost – din diferite motive – întrerupt.

Drepturi de Proprietate Intelectuală
Tot conținutul site-ului astroapex.ro apartine lui Radu Timiș și colaboratorilor săi și este protejat de legislația privind proprietatea intelectuală, iar acest lucru trebuie să fie întotdeauna recunoscut.

Nu ai permisiunea de a reproduce, copia, distribui, vinde, închiria, sublicenția, depozita sau reutiliza în orice alt mod conținutul de pe site-ul meu în scopuri comerciale, decât în cazul în care ai primit permisiunea mea scrisă.

Link-uri către site-ul astroapex.ro
Poți face trimiteri către acest site, respectând următoarele condiții:
-să faci acest lucru într-un mod echitabil și legal;
-să nu faci acest lucru într-un mod care să sugereze orice formă de asociere, recomandare sau aprobare din partea mea în cazul în care aceasta nu ți-a fost acordată;
-să nu folosești logo-ul sau marca afișată pe site-ul astroapex.ro fără permisiunea mea expresă scrisă; și
-să nu faci acest lucru pentru a profita în mod neloial de conținutul sau de administratorul site-ului
-încorporarea Site-ului astroapex.ro pe alte site-uri web nu este permisă fără acordul nostru expres scris al administratorului.
-nu ai voie să faci trimiteri la acest site de pe orice site care are continut sexual explicit, care este obscen, violent, deliberat ofensator, sau instigă la ură, care promovează sau asistă orice formă de activitate ilegală, care discriminează sau este în vreun fel defaimător pentru orice persoană, grup sau clasa de persoane, referitor la rasă, sex, religie, naționalitate, handicap, orientare sexuală sau vârstă, care intenționează sau este posibil să înșele alte persoane, care are intenția sau este posibil să incalce (sau să amenințe să compromită) viața privată a altei persoane, care are intenția să amenințe, să hărțuiască, să deranjeze, să alarmeze, să provoace neplăceri; care implică orice formă de afiliere cu noi, acolo unde nu există; care încalcă sau asistă încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Link-uri către alte site-uri
Pe site-ul astroapex.ro sunt incluse link-uri către alte site-uri. Cu excepția cazului în care se menționează în mod expres, aceste site-uri nu sunt sub controlul meu. Nu-mi asum în niciun fel și nu accept răspunderea pentru conținutul site-urilor terțe. Includerea unui link către un alt site pe site-ul meu este doar pentru informare și nu implică nicio susținere a respectivelor site-uri sau a celor care le controlează.

Răspundere și dezicere de răspundere
-fac eforturi pentru a asigura un conținut complet, corect și actualizat al acestui website. Cu toate acestea, nu pot garanta (expres sau implicit) că acest conținut este permanent complet, corect sau actualizat.
-fac eforturi rezonabile pentru a mă asigura că toate informațiile referitoare la prețuri afișate pe Site-ul astroapex.ro sunt corecte în momentul accesării online. Îmi rezerv dreptul de a modifica prețurile în orice moment și pot adăuga sau elimina uneori oferte și promoții speciale.
-deși au fost depuse toate eforturile rezonabile pentru a mă asigura că toate reprezentările și descrierile serviciilor oferite prin acest site sunt cât mai exacte și corespund cu serviciile existente, nu pot garanta că uneori nu pot apărea erori sau variante diferite ale acestora față de cele descrise pe site-ul meu.
-nu garantez că serviciile afișate pe site-ul meu vor fi mereu disponibile. Te rog să mă contactezi dacă dorești să afli detalii despre disponibilitatea oricăror servicii.
-în măsura în care acest lucru este permis de lege, exclud orice reprezentări și garanții (exprese sau implicite) care se pot aplica Site-ului meu sau oricărui conținut inclus pe site.
-depun toate eforturile rezonabile pentru a mă asigura că site-ul nu conține viruși sau alte programe malware, dar nu-mi asum nicio răspundere pentru nicio pierdere sau daună pe care cei care vizitează site-ul meu ar putea să o sufere din cauza unui virus sau altui program malware, sau oricărui alt material sau eveniment dăunător care ar putea afecta hardware-ul, software-ul, datele sau alte componente ca urmare a utilizării site-ului meu (inclusiv a descărcării oricărui conținut din acesta) sau a oricărui alt site la care se face referire pe site-ul meu.
-nu-mi asum și nici nu accept răspunderea care decurge din orice întrerupere sau indisponibilitate a site-ului astroapex.ro, rezultată din cauze externe incluzând, dar fără a se limita la: nefuncționarea sau funcționarea defectuoasă a echipamentului furnizorului de internet, a echipamentului gazdă, a rețelei de comunicații, din cauza unor evenimentele naturale, restricții legale sau cenzură.

Site-ul astroapex.ro oferă informații menite să trezească interesul publicului pentru astrologie. Denumiri ca ‘astrologie psihologică’, ‘psihologie astrologică’, ‘astrologie medicală’, ‘astrologie financiară’ și alți termeni ce asociază termenul ‘astrologie’ cu termeni utilizați în discipline și profesii ce necesită studii, diplome și acreditări legale pentru a putea fi practicate, sunt termeni consacrați în astrologie, și, prin folosirea lor sau a unor informații conexe cu domeniile, nu pretind că ofer, sub nici o formă, sfaturi sau recomandări care înlocuiesc în vreun fel opiniile specialiștilor acreditați în aceste discipline.

În anumite situații ofer informații din experiența mea personală (sau din cea a altor persoane) pentru a demonstra felul în care astrologia a fost aplicată în conexiune cu situații care fac obiectul de studiu al acestor discipline specializate (ex, psihologia, medicina, finanțele etc), dar ele nu sunt menite să substituie opinia calificată a specialiștilor. În cazul în care ai probleme medicale, psihologice sau în cazul în care ai nevoie de consultanță financiară, te rog adresează-te specialiștilor.

Politica de utilizare a site-ului
Pentru a utiliza site-ul astroapex.ro într-o manieră legală, trebuie să te asiguri că respecți pe deplin toate legile și / sau reglementările locale, naționale sau internaționale în vigoare. Nu ai voie să utilizezi site-ul în nici un fel sau în vreun scop, care este ilegal sau fraudulos, sau care să aducă vreun prejudiciu oricărei persoane sau persoane în vreun fel.

Îmi rezerv dreptul de a suspenda sau de a vă întrerupe accesul la site-ul meu dacă încalci în mod semnificativ prevederile acestor Termeni și Condiții. Mai specific, pot lua una sau mai multe din următoarele acțiuni:
-să-ți trimit un avertisment scris;
-să-ți suspend, temporar sau permanent, dreptul de a accesa site-ul;
-să întreprind acțiuni suplimentare legale

Politica de confidențialitate
Utilizarea Site-ului astroapex.ro este, de asemenea, guvernată și de Politica de confidențialitate. Aceste politici sunt încorporate în acești Termeni și condiții prin această referință.

Politica de retur
Dacă ai achiziţionat online un curs, un seminar, o consultație sau un alt serviciu prin intermediul website-ului nostru şi, ulterior, acesta/aceasta este anulat(ă) din motive obiective suma pe care ai plătit-o ți se va restitui integral.

Dacă însă, după achiziționare, te răzgândești sau decizi să-ți anulezi participarea, ai dreptul la returnarea parțială a costului acelui serviciu, respectând termenul minim de denunţare în conformitate cu condițiile și clauzele menționate pe pagina de prezentare a respectivului serviciu și cu prevederile legale în vigoare. Eventualele cheltuieli care decurg din această decizie de renunțare cad în sarcina ta.

Dreptul de retur este valabil doar anterior accesului tău – parțial sau integral – la serviciul online respectiv. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către tine.

Modificări ale Termenilor și condițiilor
Este posibil să modific oricând acești Termeni. Orice astfel de modificări vor deveni obligatorii pentru tine la prima utilizare a site-ului după ce schimbările au fost implementate. Prin urmare, îți recomand să verifici din când în când această pagină.

În eventualitatea unui conflict între versiunea actuală a acestor Termeni și Condiții și orice versiune (versiuni) anterioare, prevederile actuale și efective vor avea prioritate dacă nu se specifică în mod expres altfel.