18.5 C
Londra
duminică, 26 mai, 2024

Serviciile astrologice personalizate sunt temporar suspendate.

Vă mulțumesc pentru înțelegere.

SERVICII ASTROLOGICE PERSONALIZATE

Astrograma natală

Astrograma natală spune povestea condensată, esențializată și plină de sens a întregii tale vieți (chiar și a celei netrăite încă). Este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru a te cunoaște cu adevărat și a înțelege despre ce este viața ta.

Astrograma femeii

Astrograma femeii presupune o abordare transfiguratoare a hărții natale a unei persoane de sex feminin. Ea revelează arhetipurile fundamentale, strategiile și căile de integrare ale propriei feminități în contextul presiunilor și trendurilor variate și contradictorii ce vin din cultura în care trăim. Dacă ești bărbat, această astrogramă poate fi un excelent cadou pentru iubita / partenera ta.

Astrograma bărbatului

Astrograma bărbatului presupune o abordare transfiguratoare a hărții natale a unei persoane de sex masculin. Ea revelează arhetipurile fundamentale, strategiile și căile de integrare ale propriei masculinității în contextul presiunilor și trendurilor variate și contradictorii ce vin din cultura în care trăim. Dacă ești femeie, această astrogramă poate fi un excelent cadou pentru iubitul / partenerul tău.

Astrograma copilului

Nimic nu e mai important în lume decât bunăstarea copilului tău! Astrograma copilului și a dinamicii familiei de origine este una dintre cele mai bune investiții în copilul tău Este ceva ce faci doar o dată în viață pentru a-ți orienta mai bine copilul și a-ți înțelege relația cu el!

Astrograma relațională

Nu ți-ai lua un costum dacă nu ai ști că ți se potrivește... de ce n-ai vrea să știi cât de bine te potrivești cu partenerul tău? Astrograma relațională este potrivită atât în cazul unei relații de cuplu, cât și pentru alte tipuri de relație (ca de exemplu o relație de afaceri) și scoate în evidență temele importante, precum și punctele forte și cele sensibile din acea relație.

Astrograma aniversară

Momentul (astrologic al ) aniversării tale (reîntoarcerea solară anuală) este extrem de important pentru că el conține, în germene, potențialul întregului an care urmează. Astrograma aniversară îți descrie felul în care karma ta se activează astfel încât să poți lua cele mai bune decizii de-a lungul întregului an. Este cel mai bun cadou aniversar pe care ți-l poți face sau pe care îl poți oferi cuiva.

Previziuni astrologice personalizate

Dacă vrei să arunci o privire în viitor în legătură cu o anumită situație din viața ta (sau un domeniu particluar ca sănătatea, cariera / vocația, finanțele, relațiile, copiii / familia, educația etc) poți apela la un horoscop previzional.

Astrograma vocațională

A alege profesia potrivită este unul dintre cei mai importanți pași în viață - un pas de care depinde mare parte din satisfacția (sau insatisfacția) de mai târziu. Din perspectivă astrologică, a-ți găsi vocația înseamnă a găsi modalitatea cea mai bună de a integra într-un mod creativ și productiv cât mai mult din potențialul exprimat de harta ta natală.

Consultație BaZi

Astrologia Celor 4 Piloni îți dezvăluie - într-o manieră esențializată - tiparul tău energetic de bază și modul în care activitățile pe care le realizezi, persoanele cu care interacționezi, mediul și circumstanțele în care te afli sunt în acord sau dezacord cu acest tipar de bază.