18.5 C
Londra
sâmbătă, 25 mai, 2024

Previziuni astrologice personalizate

Previziunile astrologice personalizate se referă la o temă/situație/domeniu specific al vieții tale în legătură cu care dorești să înțelegi mai bine structura viitorului, oportunitățile și condiționările, strategia de adoptat sau/și rezultatele sau implicațiile probabile.

Cerințe

Realizez previziuni astrologice personalizate doar dacă în prealabil ai comandat și o analiză natală, asta pentru că înțelegerea profundă și corectă a astrogramei natale constituie baza descifrării hărții aniversare. Dacă previziunile sunt pentru copilul tău, el trebuie să fi beneficiat anterior de o astrogramă a copilului și dinamicii familiale.

Cum comanzi

Pentru a solicita o previziune pe o temă dată, scrie-mi un email pe adresa contact[at]astroapex.ro precizând datele tale personale și informațiile pe care le consideri relevante în legătură cu situația pentru care dorești o previziune.

Prețul consultației

Prețul standard pentru o previziune este de 75 lei.

Modalitatea de consultație

Consultația aniversară vine deocamdată doar în format scris sau înregistrare audio. Vei avea posibilitatea să adresezi întrebări la care îți voi răspunde ulterior.

Informații suplimentare

Pentru informații suplimentare verifică și Termenii și condițiile de desfășurare a consultațiilor astrologice.