Soarele în astrologia medicală

Nu poți accesa această lecție pentru că nu ești încă autentificat(ă).

2 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Se poate o lamurire suplimentara legat de actiunea Soarelui? mai exact ma refer la notiunile ” electromagnetica”, respectiv „circumferentiala”. In legatura cu notiunea de „hyleg”, prezenta si in astro. elenistica, este posibil ca o harta sa nu aiba nici un punct (planeta sau alt element) cu valoare de hyleg/apheta? si, daca da, acest lucru ar putea sugera, alaturi de alte configuratii, o longevitate mai redusa? Interesanta ar fi de exemplificat, desi exemplele cred ca sunt greu de decelat, influenta Soarelui asupra sterilitatii masculine (de obicei femeia era/este considerata „vinovata” de sterilitatea cuplului, analize medicale lamuritoare dpdv medical asupra acestei situatii fiind posibile doar foarte recent, in epoca contemporana, scuzati cacofonia)
    multumesc

    • Nu, nu există hartă fără Hyleg. Dar, întradevăr, hyleg-ul este uneori mai greu de identificat. Vom discuta la momentul potrivit despre acest subiect, aici l-am pomenit doar in trecere.
      Despre sterilitate vom vorbi la mai târziu la cursul de astrologie medicală. Dacă Soarele este afectat negativ in horoscopul unui bărbat este posibil să vorbim de sterilitate… vom lua si exemple. Sterilitatea la femeie este mai ușor de identificat astrologic decât la bărbat, în opinia mea, dar vom analiza si cazuri de sterilitate masculină.