14.9 C
Londra
vineri, 30 iulie, 2021

Nu mai trăi la întâmplare!

Dacă timpurile te-au luat prin surprindere, e timpul să le înțelegi semnificația. Și poți face asta cel mai bine studiind chiar disciplina care descifrează legătura ta cu timpul (și felul în care timpul desfășoară karma în viața ta): astrologia.

Acest curs integrează cele mai importante principii, metode și tehnici de astrologie horoscopică. Este – consider eu – unul dintre cele mai complete cursuri de astrologie care exisă pentru că sistematizează toate cele 4 mari ramuri ale astrologiei – natală, orară, electivă și mondială – din perspectiva mai multor curente, stiluri și epoci (îmbinând coerent astrologia vestică și astrologia indiană / vedică). Cursul este rodul multor ani de practică astrologică și de studii aprofundate (unele dintre ele cu câțiva dintre cei mai importanți astrologi ai lumii). Chiar dacă ai mai studiat astrologia în altă parte, acest curs va duce înțelegerea și abilitățile tale la un nivel net superior!

Cursul cuprinde 12 secțiuni care pot fi considerate cursuri de sine stătătoare, dar acestea sunt predate simultan, nu secvențial, într-o manieră integrativă, pentru că le consider intercorelate și ele presupun o mulțime de noțiuni comune. 

În linii foarte generale, cele 12 secțiuni sunt după cum urmează:

1. Psihologie astrologică. Modulul de psihologie astrologică este foarte vast: aici abordez teoria astrologică dintr-o perspectivă umanistă și evolutivă, punând-o în relație cu teoria jungiană a arhetipurilor, cu teoria psiho-dinamică și cu psihologia stadiilor de dezvoltare. Accentul este pus aici în principal pe descifrarea temperamentului, a caracterului și personalității din studiul hărții natale. Vei învăța felul în care potențialul nativului în diferitele sectoare ale vieții poate fi scos în evidență într-un mod profund și subtil.

2. Astrologie natală elenistică și medievală. Acest curs formează baza tuturor modulelor care vor urma. Cursul prezintă teoria și practica astrologiei elenistice și include și dezvoltările ulterioare – din perioada medievală – ale acesteia (în principal cea persană și arabă). Principiile și metodele descrise de cei mai importanți autori (ca Dorotheus, Ptolemeu, Valens, Maternus, Paul din Alexandria, Hefaistos din Teba, Porfirius sau Retorius) sunt analizate comparativ și critic, într-o manieră foarte practică. Prezint aici atât clasicul ‘sistem al lui Hermes’, cât și dezvoltările astrologilor medievali arabi și persani pentru că acestea au avut la bază tot astrologia elenistică.

3. Astrologie indiană (‘vedică’) Jyotisha. Cursul abordează tradiția Jyotisha cu cele 5 stiluri majore: Parashari, Jaimini, Tajika, Nadi și Tantrika și cele 4 mari ramuri: Jataka, Muhurta, Prashna și Samhita. Sutrele relevante din cele mai importante tratate astrologice sunt analizate și comentate. Paralele – ce sunt absolut necesare, consider eu – cu astrologia elenistică sunt realizate, accentuând modul în care ele pot fi sintetizate.

Notă: În practica astrologiei vedice recomand folosirea Zodiacului (solar și lunar) Tropical care este singurul susținut de scrierile astronomice, astrologice și religioase ale Indiei!

4. Ciclul Anului, Direcții, Progresii, Tranzite și Perioade Planetare. Acesta este cel mai important modul de astrologie previzională. Accentul este pus pe lucrul cu direcțiile primare și cu metoda ciclului anului (care este ‘regina’ practicii astrologice previzionale; nici o altă metodă previzională nu are precizia, acuratețea și complexitatea acestui sistem). Aici prezint și teoria determinărilor a lui Morinus – o metodă superbă de analiză previzională!

5. Astrologia dinamicii relaționale și familiale. Prima parte a acestui modul abordează astrologia bărbatului, astrologia femeii, astrologia copilului și astrologia identității de gen – acestea sunt baza pe care se clădește înțelegerea dinamicii familiale și relaționale și se integrează tehnicile sinastrice care presupun evaluarea compatibilității relaționale și a efectelor relației dintre părinți asupra copilului. Acest modul vine într-o completare firească a celui de Psihologie Astrologică.

6. Astrologie karmei și a menirii personale. Abordează modulele anterioare din perspectiva karmică a cauzelor profunde ale încarnării actuale și a scopurilor fundamentale ale acesteia (menirea socială și spirituală și vocația). Tot aici sunt incluse și lecții corelate cu horoscopul concepției și cu astrologia corpului energetic.

7. Astrologie orară și consultativă. Acest modul se axează pe modul de analiză al horoscopului aferent momentului unei întrebări sau al unui eveniment semnificativ, în scopul de a determina răspunsul la respectiva întrebare, respectiv deznodământul evenimentului în cauză. Cursul combină metodele astrologilor medievali și renascentiști (în special Saal Ibn Bashr, Mashaallah, Bonatti, Gadbury și Lilly) cu practica astrologiei orare indiene Prashna, într-o abordare unică.

8. Astrologie electivă și ambientală Permite o mai bună integrare a propriei ființe în acord cu ritmurile temporale și cu energiile spațiului / mediului înconjurător. Include și astrologia electivă indiană (Muhurta), precum și sistemul de astrologie Vaastu Jyotisha.

9. Astrologie medicală. Dacă vrei să înțelegi latura medicală tradițională a astrologiei dincolo de banala corelație dintre zodii/case și părțile corpului, acesta este modulul potrivit pentru tine. Aici intră și metodele astrologie orare și elective în relație cu horoscopul bolii și cu metodele de tratament adoptate. Un submodul de astrologie ayurvedică și unul de astro-fizinonomie este inclus aici.

10. Cosmobiologie. Modulul de Cosmobiologie se axează în principal pe metoda punctelor mediane dezvoltată de Reinhold Ebertin și de predecesorul său Alfred Witte. Este o tehnică elegantă și precisă care merită înțeleasă de orice astrolog practicant (și foarte utilă și în astrologia medicală).

11. Astrologie mondială. Aici sunt abordate metodele astrologice menite să identifice evenimente și trenduri în plan economico-financiar, social și geo-politic. Este utilă atât în practica astrologie natale (în scopul identificării factorilor care generează atmosfera generală în care viața nativului se manifestă), cât și în astro-trading și în evaluarea unor evenimente și situații socio-economice și politice generale dintr-o anumită regiune.

12. Interpretarea horoscopului și consultația astrologică. Acest modul sintetizează cele mai bune principii și sugestii de practică astrologică, plecând de la principiile etice implicate aici, continuând cu modul de a aborda sistematic interpretarea unui horoscop și ajungând la diferitele variante de desfășurare a unei consultații astrologică. Se discută diferența dintre abordarea logică și cea divinatorie și modul în care ele pot fi sintetizate. Aici sunt incluse și metodele de rectificare a orei de naștere și sunt recomandate, demonstrate și comparate cele mai bune programe de astrologie pentru practica ta astrologică.

Fiecare secțiune constituie deci un curs în sine. Pe măsură ce avansezi în fiecare secțiune, legătura dintre toate aceste ramuri și stiluri de astrologie ți se dezvăluie astfel încât, până la finalul cursului să ai o imagine (o înțelegere) completă asupra întregii discipline astrologice.

——————–

Înscrierea la cursul online

Pentru a te înscrie va trebui sa achiți taxa pe prima lună . Vei putea întrerupe cursul oricând; reînscrierea la curs se va putea însă face doar într-o serie nouă și doar la tariful care va fi în vigoare în a acel moment.

Pentru a te înscrie trimite-mi un email pe adresa contact[at]astroapex.ro menționând numele și prenumele, adresa, datele de naștere (ziua, luna, anul, ora – inclusiv marja de incertitudine pentru ora nașterii și localitatea), emailul și numărul de telefon la care poți fi contactat(ă).

Datele solicitate vor rămâne strict confidențiale. Ele vor fi folosite doar pentru facturare și pentru a te contacta. Datele de naștere vor fi folosite pentru întocmirea astrogramelor tale care îți vor fi trimise în timpul cursului.

Mod de desfășurare: Cursul se desfășoară online într-o manieră intensivă și conține materiale video, la care se adaugă mai multe materiale audio precum și un suport de curs scris împreună cu toate hărțile, diagramele și tabelele necesare studiului. În fiecare lună ai acces la un set nou de materiale de curs (și la toate materialele anterioare). Până la finalul cursului vei avea acces la peste 250 de ore de curs în format video și audio, lecții scrise, plus o mulțime de alte resurse și materiale ajutătoare. Pentru a avea suficient timp să asimilezi cunoștințele, după terminarea cursului vei beneficia de o perioadă suplimentară de acces gratuit la materialele de curs și la adăugirile și îmbunătățirile ulterioare aduse cursului în acea perioadă. (Notă: modul de desfășurare s-ar putea modifica în funcție de solicitările cursanților și de dinamica cursului.)

Cui se adresează: Datorită modului special de predare, cursul poate fi abordat atât de începătorii în astrologie, cât și de astrologii foarte avansați. Totuși, dacă vrei să abordezi astrologia doar la nivelul conceptelor sale de bază, în mod mai superficial sau doar ca pe un hobby, s-ar putea ca acest curs să nu fie pentru tine! Cursul se adresează numai și numai celor care vor să studieze astrologia temeinic, în profunzime!

Durata cursului: Astrologia este o disciplină complexă, iar acest curs cuprinde toate ramurile și stilurile majore de astrologie, de aceea timpul necesar predării și asimilării fundamentelor acestora trebuie să fie peste suficient. Datorita complexității materiei studiate, durata cursului va fi de 24 luni, plus încă 6 luni suplimentare, acordate GRATUIT după încheierea perioadei standard de curs! Vei avea și posibilitatea de a întrerupe cursul și de a-l relua ulterior de la nivelul la care ai ajuns.

Prețul: Cursul este oferit actualmente la două treimi din preț. Prețul lunar (după aplicarea reducerii promoționale de 33%): 120 lei (180 lei * 66%). O reducere suplimentară de 5% se aplică în cazul plăților anticipate pe minimum 6 luni.

Asistență: De-a lungul cursului vei avea alocat din partea mea un timp pentru asistență de grup și individuală (unu-la-unu). Răspund la orice întrebare sau nelămurire ai avea în legătură cu tematica prezentată.

Abordare: Abordarea mea este ‘no-bullshit’ – adică nu apreciez mult-răspândita abordare de tip ‘mambo-jumbo’ în care spui de toate, dar nu ai spus nimic prin astrologie, și nici nu-mi place să folosesc jargonul pseudo-spiritual aferent pe care mulți astrologi îl adoptă. Nici nu am o atitudine devoțională față de metodele și tehnicile astrologice clasice – din contră, nu ezit să critic abordările care nu funcționează! Apropierea mea implică o perspectivă echilibrată, integratoare, holistică, simultan logică și intuitivă în raport cu noțiunile și metodele prezentate.

Detalii suplimentare Pentru alte detalii despre acest curs mă poți contacta pe adresa de email: contact[at]astroapex[punct]ro.

Începe să înveți astrologie și fă ca timpul să conteze cu adevărat!

error: