15 C
Londra
sâmbătă, 15 iunie, 2024

Acest serviciu astrologic este temporar suspendat

ASTROGRAMA VOCAȚIONALĂ

A alege profesia potrivită este unul dintre cei mai importanți pași în viață – un pas de care depinde mare parte din satisfacția (sau insatisfacția) de mai târziu. Din perspectivă astrologică, a-ți găsi vocația înseamnă a găsi modalitatea cea mai bună de a integra într-un mod creativ și productiv cât mai mult din potențialul exprimat de harta ta natală.

Astrograma vocațională se referă atât la profesie, cât și la ocupație, prezentând genul de calități, abilități, talente care te fac potrivit pentru anumite tipuri de profesie și pentru anumite joburi, dar și genul de dificultăți pe care le-ai putea întâmpina. Astrograma vocațională te poate ajuta în special în situațiile în care oscilezi între mai multe variante de traseu profesional sau între mai multe joburi posibile. Mai mult, interpretarea vocațională prezintă și perioadele mai semnificative în plan profesional, dar și momentele de cotitură și reorientare în ceea ce privește ocupația.

Deși se adresează persoanelor de orice vârstă, astrograma vocațională este foarte potrivită pentru orientarea profesională a copiilor și tinerilor. Apelând din timp la o interpretare astrologică vocațională, tinerii vor putea să-și stabilească mai bine opțiunile profesionale, iar părinții vor putea dobândi o înțelegere mai bună cu privire la ceea ce este de făcut cu privire la viitorul profesional al copiilor.

Din păcate sunt multe situații în care traseul profesional este presărat cu o mulțime de obstacole și dificultăți (indiferent ce profesie / ocupație s-ar alege), din cauza unei karma-e nefavorabile. În aceste situații interpretarea vocațională aduce mai multă înțelegere și acceptare, dezvăluind cauzele karmice și atitudinea potrivită pentru a folosi situațiile dificile într-un mod matur.

Deși există și alte variante de a te ajuta în orientarea profesională, probabil că nici una nu are profunzimea și acuratețea astrologiei și – mai ales – capacitatea previzională a acesteia: șansele de succes profesional sunt mai ușor de previzionat prin astrologie decât prin alte metode.

Astrograma vocațională nu este ușor de realizat și implică adesea – din partea mea – o perioadă îndelungată de contemplare și meditație asupra hărții tale vocaționale, dar și un efort de a înțelege ramificațiile posibile ale potențialului indicat de horoscop. Scopul meu prin astrograma vocațională este de a-ți scoate în evidență acele atitudini, abilități și predispoziții care – integrate împreună – te ajută să-ți alegi (și să-ți urmezi) drumul profesional cu toată inima și cu mai multă înțelepciune.

Cum comanzi

Pentru a solicita o astrogramă aniversară, scrie-mi un email pe adresa contact[at]astroapex.ro precizând:

-numele tău;

-numele și prenumele persoanei pentru care soliciți astrograma vocațională (dacă este cazul);

-data nașterii;

-locul nașterii;

-ora nașterii și marja de incertitudine (intervalul aproximativ în plus sau în minus – în plus sau în minus – cu care ora de naștere ar putea;

-sursa informației cu privire la ora de naștere;

-nr. de telefon;

-alte informații relevante (istoricul profesional, detalii despre educație, hobbyuri și variantele de profesie / job pe care le ai deja în vedere, ce anume simți cu privire la ele etc).

Prețul consultației. Prețul standard pentru o astrogramă vocațională este de 190 lei. Detaliile legate de plată îți vor fi comunicate ulterior.

Poți achiziționa o variantă simplificată a acestui modul ca parte a analizei psihologice sau a astrogramei natale complete.

Modalitatea de consultație. Consultația aniversară vine deocamdată doar în format scris sau audio. Vei avea posibilitatea să adresezi întrebări la care îți voi răspunde ulterior.

Informații suplimentare. Pentru informații suplimentare verifică și Termenii și condițiile de desfășurare a consultațiilor astrologice.