Serviciile astrologice personalizate sunt temporar suspendate.

ASTROGRAMA RELAȚIONALĂ / ANALIZA DE COMPATIBILITATE

Interpretările relaționale presupun analiza astrologică a interacțiunilor dintre două sau mai multe persoane. Actualmente, realizez două feluri de analiză astrologică relațională (sinastrie):

– astrograma de cuplu;

– astrograma de compatibilitate.

I. ASTROGRAMA DE CUPLU

Astrograma de cuplu se adresează partenerilor aflați într-o relație stabilă. Dacă vrei să cunoști mai bine persoana lângă tine și să înțelegi mai bine ce se află în spatele relației tale cu ea, dacă amândoi vreți să conștientizați mai bine dinamica relației voastre, astrograma de cuplu este mijlocul cel mai bun pentru aceasta. În majoritatea cazurilor partenerii rămân doar la suprafața potențialului relației lor. Înainte de a intra într-o relație, există la fiecare o speranță nemărturisită că celălalt va funcționa ca o cheie pentru lacătul sub care-și ține zăvorâtă propria intensitate neexprimată, există dorința de a fi ‘total(ă)’ cu celălalt, de a-și arăta vulnerabilitatea și de a-l lăsa pe celălalt să pătrundă cu totul în profunzimea ființei sale. Fiecare intuiește posibilitate eliberării emoționale profunde (sau chiar a extazului) prin mijlocirea relației cu celălalt. Dar relațiile nu sunt niciodată ce ar putea să fie! În majoritatea cazurilor, partenerii rămân pe nivelul superficial al convențiilor, instinctelor și obișnuințelor; ei funcționează în cuplu în aceeași schemă banală de așteptări, atitudini și activități care este adoptată de toată lumea, dar care nu funcționează – cu adevărat – pentru nimeni.

Dacă vreți o interpretare relațională, prima condiție este (să vreți) să fiți cu totul sinceri și deschiși unul față de celălalt și să fiți gata să vă arătați celuilalt exact așa cum sunteți, dincolo de toate măștile voastre! Consultația astrologică relațională exact asta va face: vă va dezvălui (fiecăruia dintre voi) ‘scheletul’ psihologic al celuilalt și al relației voastre, cu luminile și umbrele, cu abisurile și culmile… Nu va dezvălui neapărat ‘conținutul’ comportamentului celuilalt sau conținutul experienței voastre relaționale, ci ‘tiparul’ karmic al acestora, cauzele care le pun în mișcare, genul de nevoi fundamentale care se află la baza acțiunilor fiecăruia și așteptările sale relaționale. Prin acest demers de cunoaștere, trebuie să fii pregătit(ă) să fii cu adevărat ‘dezbrăcat(ă)’ în fața celuilalt (iar consultația astrologică relațională ar trebui să fie doar începutul pentru un amplu proces de explorare). Fiecare relație are un rost anume (indiferent dacă este vorba de o relație îndelungată sau de una pasageră). Anumite tipuri de persoane (și implicit anumite relații) apar doar în anumite faze ale vieții cuiva. Astrograma de cuplu surprinde – din perspectivă evolutivă – chiar acest ‘rost’ al celuilalt în propria viață, semnificația implicită a relației cu acea persoană (și asta dincolo de sensurile subiective pe care tu le atribui acelei relații).

Ideea de bază pe care eu o folosesc în analiza relațională este aceea că, spre deosebire de tranzitele planetare obișnuite (care vin și pleacă…), fiecare partener se constituie într-o influență permanentă la viața celuilalt – una care nu dispare decât atunci când relația încetează (în fapt, poate avea efecte chiar mai îndelungate).

Astrograma relaționala indică:

-dimensiunile profunde ale relației, karma de relaționare specifică fiecăruia și genul de karmă care se activează în cadrul relației;

-‘limbajul’ de relaționare al fiecăruia, valorile și atitudinile individuale, dar și interacțiunile și interdependențele din cadrul relației, influențele reciproce;

-punctele ‘tari’ și punctele ‘slabe’ ale relației, compatibilitatea în planul valorilor, al energetică, erotică;

-la ce nevoi ale partenerului răspunde fiecare în relația cu acesta. Ce nevoi fundamentale pot fi cu adevărat împlinite prin relația cu celălalt și ce nevoi rămân neîmplinite (sau doar parțial împlinite)?

-sacrificiile (la ce renunță fiecare prin relație), ce va exista din abundență sau în exces;

-nevoile, valorile și perspectiva individuală, cât și nevoile și valorile relației, interacțiunile dintre cei doi, potențialul relației;

-modelele arhetipale de relaționare, idealurile de masculinitate / feminitate, convingerile adânc întipărite despre relații ale fiecăruia;

-raportul intimitate-autonomie din cadrul relației; -punctele de conflict și tensiune, ciclurile generale de interacțiune negativă, blocajele;

-variabilele sociale, solicitările și presiunile asupra relației care vin din celelalte domenii ale vieții fiecăruia (viața profesională, familia de origine a fiecăruia, copiii, sănătatea, resursele financiare);

– modul în care percepțiile și emoțiile pot fi reorientate, modului în care comunicarea poate fi îmbunătățită, zonele mai puțin explorate ale relației.

Astrograma de cuplu este o excelentă investiție în relația voastră. Orice relație vine cu aspecte contradictorii (care pot fi  negative sau pozitive), iar sinastria cuplului este de natură să scoată în evidență semnificația karmică / evolutivă a acestora și lecțiile fundamentale pe care ele le aduc fiecăruia dintre parteneri.

INFORMAȚII NECESARE:

Pe lângă datele de naștere exacte, va trebui indicată data începutului relației (deși aceasta nu este întotdeauna ușor de identificat, momentul când o relație ‘începe’ cu adevărat fiind destul de subiectiv). Există mai multe momente semnificative ce pot fi considerate începuturi:

a) momentul când fiecare a devenit conștient de existența celuilalt sau când a început să-l considere ca potențial partener;

b) momentul primului contact – primul schimb de cuvinte față în față sau la distanță (prin email sau Tinder, printr-un site de întâlniri online, telefonic etc);

c) momentul primei întâlniri ‘oficiale’;

d) momentul primului contact fizic (sărut, act sexual);

e) momentul când cei doi se mută împreună;

f) momentul deciziei conștiente și asumate de amândoi a forma un cuplu;

g) momentul căsătoriei.

Consider punctul ‘a (momentul în care fiecare a devenit conștient de celălalt) ca arhetipal și indicativ pentru genul de interacțiune care va urma cu acea persoană (și acest moment poate fi diferit pentru cei doi parteneri, de aceea el trebuie precizat separat)! Punctele de la ‘a’ la ‘f’ pot fi precizate aproximativ sau incluse toate într-un interval de genul ‘luna W anul X – luna Y anul Z’. Pe de altă parte, datorită naturii sale ‘contractuale’, momentul (data, ora) și localitatea căsătoriei la starea civilă (dacă e cazul) trebuie precizate exact.

Datele unor evenimente importante din relație: ca apariția unei sarcini, o întrerupere de sarcină sau / și nașterea unui copil sunt de asemenea importante în analiza astrologică.

Important:

a) Ambele persoane trebuie să dorească consultația. Analiza se va adresa celor doi și relației ca un tot.

b) Toate datele pe care mi le-ai furnizat și toate lucrurile pe care vi le spun sunt strict confidențiale și nu le dezvălui – sub nici o formă! – unor alte persoane.

c) Astrograma de cuplu nu-ți spune neapărat dacă vei rămâne sau nu cu partenerul care ești. Pentru a înțelege mai bine dinamica vieții tale relaționale, o analiză previzională sau una orară este mult mai adecvată, deși uneori astrograma de cuplu poate fi suficientă pentru a înțelege tipul de karmă care se consumă prin relație și dacă există suficientă compatibilitate.

d) Nu se poate determina astrologic ‘iubirea’ dintre parteneri.

e) Deocamdată ofer interpretări relaționale numai pentru cuplurile heterosexuale.

f) Dacă ai comandat deja și astrograma ta natală ai o reducere de 25% din prețul interpretării relaționale. Dacă ambii parteneri au comandat astrogramele lor natale (indiferent de momentul în care au făcut asta), reducerea este de 50%.

________________

II. ANALIZA DE COMPATIBILITATE

Analiza de compatibilitate se adresează unui singur individ care dorește se înțeleagă mai bine relația (existentă sau potențială) cu o altă persoană (sau cu mai multe persoane). Această relație poate fi de orice natură: sentimental-erotică, de prietenie, de afaceri / profesională (ex: investitor – antreprenor, angajator-(potențial) angajat, șef-subaltern, colegi de echipă etc), de asociere sau orice alt gen de relație socială sau privată (doctor-pacient, avocat-client, coach-coachee, profesor-elev, consultant-solicitant al consultației).

Teme abordate: aici se indică în special punctele de armonie și conflict, oportunitățile și blocajele, tiparele de dezvoltare ale relației.

De reținut:

a) Cu cât mai precise vor fi datele de naștere, cu atât mai precisă va fi analiza de compatibilitate. Totuși, datorită constrângerilor legate de posibilitatea de a afla datele de naștere ale unor persoane mai puțin apropiate, se acceptă și numai o informație ce cuprinde doar ziua nașterii.

b) Deși este recomandat ca persoana cu care se dorește analiza de compatibilitate să-și ofere acceptul pentru această consultație sau să furnizeze chiar ea datele astrologice necesare, totuși pentru acest tip de analiză nu este absolut necesar acordul celeilalte persoane (și nu este necesară dovada identității persoanei cu care se dorește compatibilitatea). Ea se analizează doar din perspectiva solicitantului și este, în fapt, o analiză ‘strategică’ menită să ajute la orientarea solicitantului în contextul relației cu celălalt. Se analizează doar posibilele efecte ale interacțiunii energetice și psihice cu cealaltă persoană și nu se analizează astrologic personalitatea persoanei care nu a solicitat consultația și aspecte intime ale acesteia.

c) Natura relației trebuie precizată din start, pentru ca eu să pot înțelege în ce context se dorește analiza.

d) În cazul în care se dorește o analiză de compatibilitate cu mai multe persoane, se completează mai multe formulare de comandă. Dacă acele persoane formează un grup (deci dacă se dorește compatibilitatea cu un grup compus din două sau (maximum) trei persoane), acest lucru trebuie precizat din start.

COMANDĂ ASTROGRAMA RELAȚIONALĂ / DE COMPATIBILITATE

Pentru înscrierea la consultație este necesar să parcurgi următorii pași:

1.Dacă nu ai făcut-o deja, citește despre termenii și condițiile de desfășurarea a unei consultații astrologice. Trimiterea comenzii va constitui și acceptul acestora de către tine.

  1. Contactează-mă prin email pe adresa contact[at]astroapex[punct]ro pentru a solicita consultația.

Voi avea nevoie de următoarele date:

Numele și prenumele fiecăruia

Datele de naștere (zi / lună/an);

Ora (cât se poate de exactă a) nașterii tale și a partenerului;

Sursele informației despre ora nașterii (certificatul de la spital, memoria mamei / tatălui, etc) pentru fiecare dintre voi

Marja de incertitudine (+/- câte minute?) sau intervalul cel mai probabil (ex: ‚între 13:30 și 13:50’). În cazul în care ora de naștere  admite un interval de incertitudine de 20-30 minute, este posibil să am nevoie de câteva informații suplimentare (și îți voi comunica aceasta în emailul pe care-l vei primi în urma evaluării datelor). Te rog să ai totuși în vedere că existența unei marje importante de incertitudine poate necesa o operațiune distinctă – și adesea foarte laborioasă – de rectificare astrologică care se tarifează separat. Incertitudinea poate fi și un motiv de amânare indefinită a termenului de onorare a comenzii (sau chiar de anulare a ei)!

Locul nașterii fiecăruia. Orașul, / comuna și județul (eventual comuna sau orașul cel mai apropiat în cazul nașterii la sat)

‚Începuturile relației’. Precizați aici momentele pe care le considerați a fi ‘începuturi’ în relația voastră: a) momentul când fiecare ați devenit conștient de existența celuilalt b) momentul primului contact – primul schimb de cuvinte față în față sau la distanță (prin email sau Tinder, printr-un site de întâlniri online, telefonic etc); c) momentul primei întâlniri ‘oficiale’; d) momentul primului contact fizic (sărut fizic, act sexual); e) momentul când v-ați mutat împreună; f) momentul deciziei conștiente și asumate de amândoi a forma un cuplu; g) momentul căsătoriei.

Evenimente mai importante și precizări pe care le consideri importante (opțional). Exemplu: apariția unei sarcini, o întrerupere de sarcină sau / și nașterea unui copil, aspecte legate de relația cu familiile de origine etc. Menționați și temele care vă interesează cel mai mult în analiză.

Numărul tău de telefon;

Adresa de email pe care vrei să fie trimise fișierele ce conțin interpretarea.

Mențiuni suplimentare. Informațiile care sunt de ajutor aici sunt cele legate de condițiile nașterii  (naștere obișnuită, cezariană etc), apartenența la familia actuală (naturală sau adopție), frați / surori și al câtelea copil la părinți, situații problematice sau mai delicate ca: părinte necunoscut / absent, divorț / separare a părinților, copil crescut de bunici sau de altcineva, abuz, violență domestică, dependențe ale părinților sau ale copilului (droguri, alcool), abandon școlar, probleme legate de identitatea / orientarea sexuală, probleme de sănătate fizică sau mintală, boli congenitale / handicapuri, traume familiale majore etc. Poți menționa aici orice informație suplimentară care consideri că ajută, inclusiv temele care te interesează cel mai mult în analiză.

3. Așteaptă confirmarea solicitării tale și apoi programarea consultației (verifică periodic și dosarul cu emailuri ‘spam’ / ‘nedorite’, uneori se întâmplă să intre acolo). Fii pregătit(ă) să oferi și alte detalii în cazul în care o rectificare astrologică este necesară.

4. Detaliile suplimentare despre consultație și modalitatea de plată îți vor fi trimise prin email.