15 C
Londra
sâmbătă, 15 iunie, 2024

ASTROGRAMA FEMEII

Dacă ești femeie și dorești să-ți înțelegi mai bine menirea ta ca femeie (sau dacă ești bărbat și vrei să faci un cadou minunat partenerei tale de viață) , ai ajuns la locul potrivit! Astrograma femeii prezintă o viziune profundă și transfiguratoare asupra feminității tale.

În vreme ce interpretarea astrogramei natale abordează personalitatea ta într-o manieră oarecum neutră, independentă de sexul tău biologic (accentul fiind pus pe aspectele karmice profunde care-ți definesc personalitatea și drumul prin viață), astrograma feminității abordează harta ta natală tocmai din punctul de vedere al sexului / genului tău. Faptul că te-ai născut femeie nu este întâmplător, iar potențialul simbolizat de harta ta natală trebuie în mod necesar să fie trăit ținând seama de acestă necesitate.

Trăim într-o lume complexă în care semnificația a ceea ce înseamnă ‘feminitate’ trece prin reformulări permanente. Astrograma feminității te ajută să navighezi prin și dincolo de confuzia generată de modelele sociale contradictorii și să te ancorezi la ceea ce este cu adevărat posibil și necesar pentru tine.

Asta presupune să devii conștientă atât de valențele și fațetele înălțătoare, elevate ale feminității tale, cât și de latura de umbră a acesteia. Astrograma feminității îți dezvăluie:

-arhetipurile feminine fundamentale care sunt active în viața ta;

-calitățile tale extraordinare și modul în care le poți pune în valoare;

-cum îți definești stima de sine ca femeie;

-ceea ce este (și ceea ce nu este) natural pentru tine să exprimi ca femeie, dar și eventualele conflicte de identitate de gen;

-felul în care feminitatea ta naturală este în acord sau în conflict cu ceea ce se așteaptă de la tine ca femeie din punct de vedere social, profesional și cu modelele și rolurile tradiționale etc.

-aspectele esențiale legate de sexualitate și fertilitate, ce fel de instinct matern ai și ce situații pot să apară în rolul tău de mamă;

-echilibrul sau dezechilibrul care există între diversele tale roluri feminine (parteneră / soție, iubită / amantă, prietenă, mamă, fiică, colegă, șefă / subordonată etc) și ce se poate face aici;

-echilibrul (sau dezechilibrul) cu latura polar opusă (masculină) din interiorul tău și modul în care acesta se reflectă în modul în care te polarizezi cu alte persoane (în special cu cele de sex opus);

-traseul tău de dezvoltare spirituală, calea cea mai potrivită pentru integrarea feminității tale.

Astrograma feminității se referă la povestea pe care ai tendința să ți-o spui ție și pe care o spui lumii ca femeie, precum și nivelurile diferite pe care această poveste poate fi exprimată.

Cum comanzi:

Pentru a solicita o astrogramă a feminității, scrie-mi un email pe adresa contact[a]astroapex.ro precizând:

-numele tău;

-numele și prenumele persoanei pentru care soliciți astrograma feminității (dacă este cazul);

-data nașterii;

-locul nașterii;

-ora nașterii și marja de incertitudine (intervalul aproximativ în plus sau în minus – în plus sau în minus – cu care ora de naștere ar putea;

-sursa informației cu privire la ora de naștere;

-nr. de telefon.

Preț: 240 lei: Detaliile legate de plată îți vor fi comunicate ulterior.

Modalitatea de consultație: Astrograma feminității vine în scris sau audio. Vei avea posibilitatea să adresezi întrebări la care îți voi răspunde ulterior.

Informații suplimentare: Pentru informații suplimentare verifică și Termenii și condițiile de desfășurare a consultațiilor astrologice.

Notă importantă: Pentru a avea cea mai completă imagine asupra destinului tău îți recomand să comanzi astrograma bărbatului la pachet cu astrograma natală. În acest caz, prețul pachetului complet este prețul analizei natale + 120 lei.