21.8 C
Londra
luni, 22 iulie, 2024

ASTROGRAMA BĂRBATULUI

Dacă ești bărbat și dorești să-ți înțelegi mai bine menirea ta ca bărbat (sau dacă ești femeie și vrei să faci un cadou minunat partenerului tău de viață) ai ajuns la locul potrivit! Astrograma bărbatului prezintă o viziune profundă și transfiguratoare asupra masculinității unei persoane.

În vreme ce interpretarea astrogramei natale abordează personalitatea ta într-o manieră oarecum neutră, independentă de sexul tău biologic (accentul fiind pus pe aspectele karmice profunde care-ți definesc personalitatea și drumul prin viață), astrograma masculinității abordează harta ta natală tocmai din punctul de vedere al sexului / genului tău. Faptul că te-ai născut bărbat nu este întâmplător, iar potențialul simbolizat de harta ta natală trebuie în mod necesar să fie trăit ținând seama de această necesitate.

Trăim într-o lume complexă în care semnificația a ceea ce înseamnă ‘masculinitate’ trece prin reformulări permanente. Astrograma masculinității te ajută să navighezi prin și dincolo de confuzia generată de modelele sociale contradictorii și să te ancorezi la ceea ce este cu adevărat posibil și necesar pentru tine.

Asta presupune să devii conștient atât de valențele și fațetele înălțătoare, elevate ale masculinității tale, cât și de latura de umbră a acesteia. Astrograma bărbatului îți dezvăluie:

-arhetipurile masculine fundamentale care sunt active în viața ta;

-calitățile tale extraordinare și modul în care le poți pune în valoare;

-cum îți definești stima de sine ca bărbat;

-ceea ce este (și ceea ce nu este) natural pentru tine să exprimi ca bărbat, dar și eventualele conflicte de identitate de gen;

-felul în care masculinitatea ta naturală este în acord sau în conflict cu ceea ce se așteaptă de la tine ca bărbat din punct de vedere social, profesional și cu modelele și rolurile tradiționale etc.

-aspectele esențiale legate de sexualitate și de abilitatea ta de a fi părinte;

-echilibrul sau dezechilibrul care există între diversele tale roluri masculine (partener / soț, iubit / amant, prieten, tată, fiu, coleg, șef / subordonat etc) și ce se poate face aici;

-echilibrul (sau dezechilibrul) cu latura polar opusă (masculină) din interiorul tău și modul în care acesta se reflectă în modul în care te polarizezi cu alte persoane (în special cu cele de sex opus);

-traseul tău de dezvoltare spirituală, calea cea mai potrivită pentru integrarea masculinității tale.

Astrograma bărbatului se referă la povestea pe care ai tendința să ți-o spui ție și cea pe care o spui lumii ca bărbat, precum și nivelurile diferite pe care această poveste poate fi exprimată.

Cum comanzi:

Pentru a solicita o astrogramă a masculinității, scrie-mi un email pe adresa contact[at]astroapex.ro precizând:

-numele tău;

-numele și prenumele persoanei pentru care soliciți astrograma masculinității (dacă este cazul);

-data nașterii;

-locul nașterii;

-ora nașterii și marja de incertitudine (intervalul aproximativ în plus sau în minus – în plus sau în minus – cu care ora de naștere ar putea;

-sursa informației cu privire la ora de naștere;

-nr. de telefon.

Preț: 240 lei. Detaliile legate de plată îți vor fi comunicate ulterior.

Modalitatea de consultație: Astrograma masculinității vine în scris sau audio. Vei avea posibilitatea să adresezi întrebări la care îți voi răspunde ulterior.

Informații suplimentare: Pentru informații suplimentare verifică și Termenii și condițiile de desfășurare a consultațiilor astrologice.

Notă importantă: Pentru a avea cea mai completă imagine asupra destinului tău îți recomand să comanzi astrograma bărbatului la pachet cu astrograma natală. În acest caz, prețul pachetului complet este prețul analizei natale + 120 lei.