10 motive pentru care astrologia NU este falsă! (video-răspuns)

Hotărât lucru, astrologia nu beneficiază, actualmente, de prea mult credit! Unul dintre motive ține de felul în care ea este mediatizată de practicanții Astrologiei Bullshit prin emisiunile lor despre horoscopul zilei pentru zodiile solare și prin erorile și gafele pe care le fac atunci când încearcă să explice publicului ceea ce astrologie este și poate face. Dar un alt motiv este înțelegerea greșită pe care cei mai mulți critici ai săi o au, precum și modul superficial în care ei investighează astrologia plecând din start cu prejudecata că ea este doar o simplă superstiție care trebuie demontată.

Răspund aici unui comentariu de pe Youtube menit să discrediteze complet astrologia. Acest comentariu este ceva mai vechi, dar este destul de vizualizat și apreciat de necunoscători, deși răspândește o imagine complet greșită asupra astrologiei. Videoclipul cu pricina se numește 10 motive pentru care astrologia este falsă!, dar toate cele 10 motive invocate de autor sunt – ele însele – complet false, chiar naive și puerile pe alocuri și se vede că persoana care le-a invocat nu înțelege absolut nimic despre astrologie, ci doar se bagă-n seamă ca să arate cât de deșteaptă este…

Ca în multe alte situații, ceea ce cineva strică cu câteva fraze poate fi reparat doar cu paragrafe și capitole întregi, așa că videoclipul meu este în mod necesar mai lung (deși nu suficient de lung pe cât ar trebui să fie pentru a putea explica în detaliu toate implicațiile argumentelor aduse de mine).

Sper că cei cu adevărat curioși să afle adevărul vor avea măcar disponibilitatea de a investiga mai profund astrologia plecând de la acest videoclip.